Atalanta, Luixhino dhe Joana ishin të ftuarit e radhës në Fan Club Dancing With the Stars.

Mes debateve dhe diskutimeve për spektaklin e kaluar, ata kanë edhe një emër se kush do të largohet këtë të premte.

Kiara: Si e parashikoni këtë javë?

Atalanta: Kush largohet?

Kiara: Kush largohet, kush do të shkëlqejë?

Joana: Atalanta që e thotë këtë komentin kush do të largohet.

Luixhino: Problemi është që ne e themi një emër dhe e di çfarë bëhet, bëhemi armiq.

Kiara: Është një parashikim, gjithmonë një parashikim i juaji.

Luixhino: Vis Pupa.

Joana: Dakord me parafolësin.

Atalanta: Mund të jetë një nga dy tre emrat.

Top Channel