Keni inteligjencën e një ‘detektivi krimesh’ nëse zbuloni kërmillin e fshehur në figurë brenda 10 sekondave (fotot)

02/11/2023 21:36

A mund të gjeni ku fshihet kërmilli në këtë park të zhurmshëm?

Nëse arrini ta bëni brenda 10 sekondave krijuesit thonë se keni inteligjencën e një ‘detektivi krimesh.’

Në vend që të zgjidhni gjëegjëza, le të përdorni aftësitë tuaja të zgjidhjes së problemeve për të gjetur kafshën e vogël sa më shpejt.

Ekzaminoni elementët e figurës dhe mes tyre do të dalë invertebrori i kërkuar.

Por zgjidhja mund të jetë e vështirë dhe nëse nuk e keni gjetur ende, keni përgjigjen ose konfirmimin në imazhin e mëposhtëm.

Skena e rrëmujshme e parkut me njerëz dhe objekte është një iluzion klasik optik, shkruajnë krijuesit e rrjetit JagranJosh.

Lojra të tilla mund të gënjejnë trurin duke vënë në provë inteligjencën.

Nëse dëshironi një tjetër sfidë, përpiquni të gjeni pesë gabimet në këtë skenë dimërore.

Në pamje të parë imazhi duket normal, por disa gabime të vogla nisin të bëhen të dukshme kur shikoni më nga afër.

Ndoshta mund të keni nevojë të mbani shënime teksa avanconi.

Gjithsesi përgjigjet i gjeni në galerinë e mëposhtme së bashku me të tjera sfida të këtij lloji.

FOTO GALERI
1/4
Kermilli i fshehur ishte vertet i vogel

Top Channel