Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani ka mirëpritur në Tiranë kryeministrin e Greqisë, Kyriakos Mitsotakis në kuadër të Samitit Procesit të Berlinit.

Shqipëria kthehet sot në kryeqytetin e Europës, ndërsa liderët e BE-së mblidhen Tiranë në Forumin e Udhëheqësve të Procesit të Berlinit, i pari takim që zhvillohet në një vend të Ballkanit Perëndimor.

Organizimi i sotëm pritet të jetë në një tjetër nivel jo vetëm për nga mikëpritja, por edhe rëndësia si në aspektin ekonomik me të ashtuquajturin “Plan i Rritjes” dhe atë politik, sa i përket procesit të integrimit të Ballkanit Perëndimor në BE.

Top Channel