Vriten 28 pjesëtarë të një personeli mjekësor në Gaza, dy spitale janë jashtë shërbimit

14/10/2023 17:15

Një mjek palestinez britanik ka përshkruar për BBC kushtet e vështira në spitalin ku ai punon në Gaza.

Sipas Ministrisë palestineze të Shëndetësisë, 28 personel mjekësor janë vrarë në Gaza që nga fillimi i konfliktit të shtunën e kaluar.

Mjeku tha se dy spitale në Rrip (Spitali Beit Hanoun dhe Al Dura për fëmijë) janë jashtë shërbimit dhe 15 qendra të tjera mjekësore janë dëmtuar.

BBC nuk e ka verifikuar ende këtë shifër.

Top Channel