Studentja e shkëlqyer pret të humbasë bursën pas videos së kërcimit ‘provokues’ në festën e maturës në SHBA (fotot)

07/10/2023 21:50

Një studente me nota të shkëlqyera mund të humbasë ëndrrën e saj të studimit në universitetin që dëshironte pas një video të mbrëmjes së maturës ku kërcente në mënyrë provokuese me shokët e saj.

Maturantja nga Louisiana shihej në video duke kërcyer në stile provokimi erotik në festën e shkollës, derisa drejtori u detyrua t’i thoshte se “nuk po jetonte në mënyrën e mësuar nga Zoti”.

Tashmë 17-vjeçarja trembet se do të humbasë bursën e fituar me mundin e mësimit të disa viteve, teksa pas sjelljes së saj mësuesit në SHBA refuzojnë të japin miratimin për grantin.

Disa media vendore thonë se me arritjen e mesatares së lartë dhe punën vullnetare në grupet e bamirësisë, 17-vjeçarja duhet të kishte’ një natë të lirë shthurjeje për të festuar.’

Por kjo duket se nuk mjaftonte për drejtorin e shkollës konservatore kristiane Jason St. Pierre, që pasi pa videon vendosi ta thërresë në zyrën e tij adoleshenten ‘shembullore’.

Vajza me sa duket kishte nevojë për ‘të tjera mësime’ përvec atyre të shkollës.

Ai raportohet se i tha Timonet se stafi nuk dëshironte që ajo të përfaqësojnë shkollën e mesme Walker High School pasi ishte filmuar duke kërcyer në atë mënyrë.

Stafi dhe drejtori i shkollës konservatore kanë shpesh të shkruara në muret e klasave vargje të Biblës për t’i treguar rrugën e drejtë nxenësve.

Nëna e vajzës Rachel Timonet, tha për incidentin: “Ai i tha se nuk po jetonte në mënyrën e Zotit dhe dyshonte dhe se as miqtë e saj nuk po e bënin këtë. Vajza tha se nuk dinte si t’i përgjigjej, por nisi të përlotej”.

E reja Timonet komentonte me pas për rrjetin vendas UWK: “M’u duk sikur jeta ime po merrte fund. Unë jam lodhur shumë duke mësuar dhe nuk e dija se kjo ishte një sjellje e gabuar, unë atë kam parë te të tjerë ose në TV”.

Vendimi për miratimin ose jo e bursës pritet të jepet së shpejti nga stafi i shkollës, por sjellja naive e studentes zhgënjeu mësuesit e saj, që shpresonin të përçonin të tjera vlera te ajo.

FOTO GALERI
1/3
Maturantja nga Louisiana shihej në video duke kërcyer në stile provokimi erotik në festën e shkollës, derisa drejtori u detyrua t’i thoshte se “nuk po jetonte në mënyrën e mësuar nga Zoti”.

Top Channel