Moderatorja Atalanta Kërçyku është më e votuara e episodit të parë, ndërsa shkëlqeu me një tango të fuqishme  krah partnerit të saj Luixhino.

Ajo rrëmbeu plot 30 pikë, ku Valbona e vlerësoi performancën me 8 pikë, Lori 7, Iliri 7, kurse Olta 8 pikë.

Për të gjithë ata që mbështesin Atalanta Kërçykun, mund të votojnë nga Shqipëria dhe Kosova këtu me kodin VIP 6.

Top Channel