Një shofer autobusi është gjobitur nga policia në Tiranë për përdorim telefoni gjatë drejtimit të automjetit.

Shoferi është filmuar nga një pasagjer dhe video ka rënë në dorën e policisë.

Ai u ndëshkua me masën administrative 15000 lekë, ku përdorimi i celularit gjatë drejtimit të automjetit është në kundërshtim me nenin 171 të Kodit Rrugor.

Top Channel