Zjarri në landfillin pranë inceneratorit të Elbasanit është shuar pas punës së bërë gjatë natës nga 70 punonjës dhe 15 mjete zjarrfikëse.

Ekipeve të Elbasanit u erdhën në ndihmë Tirana,  Fieri, Durrësi,  Gramshi, Cërriku, Peqini, Belshi dhe forcat e ushtrisë.

Aktualisht, në zonë qëndrojnë ekipet zjarrfikëse të Elbasanit për të parandaluar çdo riaktivizim të mundshëm të vatrave.

Top Channel