Një video që tregon një grua të mrekullueshme aziatike duke ecur në pistë mode është bërë virale.

Megjithatë, pas pamjes mbresëlënëse të gruas fshihet një sekret i madh! Në fakt nuk është një femër e vërtetë, por produkt i inteligjencës artificiale.

Më konkretisht, llogaria airhapsody, e cila ka mbi 160,000 ndjekës në TikTok dhe miliona pëlqime, synon të krijojë, siç thotë, video magjepsëse me inteligjencë artificiale që shfaqin bukurinë femërore.

 

@airhapsody #model #fashion #recommend #popular #catwalk #sexy #bikini #패션 #모델 #여신 #추천 #섹시 #동영상 #비키니 ♬ My Motivation – Team Workout

Top Channel