Kthehen në atdhe, 67 vjet pas vdekjes, eshtrat e ish-prefektit të Tiranës Qazim Mulleti.

Ai vdiq në Romë më 28 gusht 1956 dhe është lajmëruar se ceremonia e varrimit të tij në varrezat e Shish Tufinës në kryeqytet më 28 gusht.

Trageti ku ndodhen edhe eshtrat e tij sapo ka mbërritur në portin detar të Durrësit dhe pas kryerjes së procedurave, eshtrat do të nisen drejt Tiranës, vendlindjes së tij ku dhe do të prehet.

Top Channel