Ish-shefi i ushtrisë britanike: Putin me shumë mundësi është autor i vdekjes së Prigozhin

24/08/2023 09:21

Ish-shefi i ushtrisë britanike Lord Dannatt, ka deklaruar se pas vdekjes së Prigozhin me shumë mundësi është Putin.

“Unë mendoj se ka shumë mundësi që edhe nëse nuk është urdhëruar drejtpërdrejt nga Putini, është nga dikush që e di se çfarë do të kishte dëshiruar Putini dhe ka siguruar që eliminimi i agresionit të ketë ndodhur,” ish-shefi i shtabit të përgjithshëm, gjenerali Lord Dannatt.

Lordi Dannatt tha se Putini do të ishte detyruar disi në këtë veprim, nëse vërtet do të ishte i përfshirë, për të siguruar pozicionin e tij të lëkundur në krye të shtetit rus.

“Putini u dobësua që nga momenti kur Prigozhin filloi marshimin e tij fatkeq në Moskë dy muaj më parë.”

Top Channel