“Porto Palermo Festival” bën bashkë artistë të njohur, për çdo fundjavë që prej 15 korrikut deri më 12 gusht dhe synon rikthimin e vëmendjes në vlerat e trashëgimisë.

Violinisti i njohur Olen Cesari e ka zgjedhur Porto Palermon që të realizojë festivalin, me qëllim kthimin e vëmendjes tek kjo vlerë e harruar e trashëgimisë kulturore.

Ky edicion i tretë u çel me bariton Gëzim Myshketa e me Agron Penin në kitarë. Olec Cezari shoqëron në vionlinën e tij.

Çdo fundjavë duke filluar nga e premtja, deri më 12 gusht kalaja dot të hapë dyert për artistët Elina Duni, Marsela Cibukaj, Eda Zari, Dren Abazi, Ivan el Sonerto etj.

Olen Cesari pret publikun përgjatë këtyre fundjavave në orën 19:30 për të shijuar perëndimin e diellit në tarracë me rrëfenjat e ciceronit të kalasë.

Sipas Cesarit, qëllimi i festivalit është që Porto Palermo të jetë plot me turistë dhe në të gjitha sitet europiane të flitet për këtë destinacion.

Top Channel