Inteligjenca Artificiale rendit 20 njerëzit më të bukur, jeni dakord me përzgjedhjen

30/06/2023 19:11

Kur bëhet fjalë për bukurinë, të gjithë kemi preferencat tona personale. Por, a jeni kurioz të dini se “ç’mendon” Inteligjenca Artificiale?

ChatGPT krijoi një listë të njerëzve më të bukur, përfshirë burra dhe gra, duke i renditur nga vendi i 20-të te i pari. Nëse jeni kurioz të shihni përzgjedhjen e Inteligjencës Artificiale, klikoni fotogalerinë më poshtë:

FOTO GALERI
1/20
20. Tom Hardy

Top Channel