Nusja në Turqi ‘lahet’ me flori, merr katër kilogramë ar, dhëndri 6 milion lira

26/06/2023 10:00

Një çift i sapomartuar në Turqi e ka siguruar jetesën e tyre pas dhuratave që kanë marrë në dasmë.

Nuses u lanë me flori teksa mori katër kilogramë ar në bizhuteri që i ishin varur. Dhëndri nga ana tjetër mori gjashtë milionë paund.

Pas festës që zgjati dy ditë, dhjetë veta u punësuan për të numëruar paratë e bëra si dhuratë për dhëndrin.

Në median turke“SHOW TV” thuhet: Në qytetin e Vanit u zhvillua një dasmë legjendare e një fisi të madh. Dasma zgjati dy ditë e dy net. Atyre iu dha një pasuri e tërë. Në ceremoninë e dhënies së dhuratave, dhëndrit iu dhanë 6 milionë lira turke, ndërsa nuses 4 kilogramë ar. Pas ceremonisë së dhuratave, ishte koha për të numëruar paratë. Dhjetë njerëz u mblodhën në një tryezë. Pas orëve numërim, u bë e ditur se dhëndrit iu dhanë 6 milionë lira dhe nuses 4 kilogramë ar.

Top Channel