Trump shkon në restorant pas gjyqit, i këndojnë këngën e ditëlindjes

13/06/2023 22:35

Ish presidenti Donald Trump është ndalur në Cafe Versailles, një restorant i famshëm kuban në Havanën e Vogël pas seancës gjyqësore.

Ai qëndronte mes fansave të tij, duke buzëqeshur para telefonave.

Trump i tha pronarit “ushqim për të gjithë” dhe më pas turma shpërtheu duke kënduar këngën e ditëlindjes për ish-presidentin, i cili nesër mbush 77 vjeç.

Top Channel