Të jetosh mes sulmeve/ Ambasadorja britanike përshkroi përvojën në Ukrainë: Çdo lloj zhurme dhe zemra ime rreh fort

12/06/2023 14:54

Ambasadorja britanike në Ukrainë, Dame Melinda Simmons ka përshkruar se si është të jetosh në Ukrainë gjatë sulmeve ajrore ruse gjatë natës.

Gjatë një vizite në Mbretërinë e Bashkuar për takime, Dame Melinda e përshkroi përvojën e saj si një ndjesi “përtej fjalëve”.

Jam në Mbretërinë e Bashkuar për disa takime dhe se si ndihet të mos jesh në Ukrainë pasi jetova gjatë sulmeve ajrore ruse gjatë natës, është përtej fjalës”- shkroi ajo në Twitter, duke shtuar: “Një motoçikletë kërcet dhe qimet në pjesën e pasme të qafës sime ngrihen. Çdo lloj zhurme të dëgjoj dhe zemra ime rreh fort.”

Top Channel