Nëse triumfon “RedBird” të shkarkon, tjetër vendim i çuditshëm i pronarëve të Milan

10/06/2023 09:44

Largimi Paolo Maldini-t nga pronarët e Milan-it krijoi shumë pakënaqësi, por “RedBird” ka marrë tashmë vendimin e radhës, që përsëri duket disi i çuditshëm.

Drejtuesit e “RedBird” janë edhe pronarët e Toulouse, skuadrës fituese të Kupës së Francës dhe drejtuesit kanë marrë vendimin për të shkarkuar trajnerin Philippe Montanier.

Sipas medieve franceze, Montanier ka zhgënyer në kampionat (vendi 13-të në Ligue 1) dhe suksesi në Kupë apo fakti se u rikthyen në Europë nuk ka mjaftuar dhe tani pritet komunikata zyrtara e klubit të Toulouse.

Top Channel