Ledri Vula i ftuar në “Më Lër të Flas”, me Donald dhe Romeo Veshaj u pyet nëse i ka mbetur peng dikush pa e prekur, pyetje e bazuar nga teksti i këngëve të tij.

“Nuk më ka mbetur pikë dikush”, tha Ledri.

Pse i ke prek të gjitha?

“Jo nuk i kam prek të gjitha, vetëm nuk më ka mbetur pikë dikush. Inshallah nuk del ndonjëra shumë e mirë”, tha Vula duke qeshur.

Top Channel