Rama takim në ‘London School of Economics’: Të krijojmë ‘Task Forcë’ të përbashkët për të drejtat e punonjësve

23/03/2023 12:52

Kryeministri Edi Rama, i cili ndodhet në vizitë zyrtare në Britaninë e Madhe, ka zhvilluar një takim në ‘London School of Economics’.

Rama shkruan se takimi është në kuadrin e krijimit të një “Task Force” të përbashkët për të drejtat e punonjësve, kontratat e përbashkëta të punës, arsimin profesional dhe politikat rreth emigrimit.

“Londër – Në prestigjiozen London School of Economics për të krijuar një “Task Force” të përbashkët për të drejtat e punonjësve, kontratat e përbashkëta të punës, arsimin profesional dhe politikat rreth emigrimit“- shkruan Rama në Facebook.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel