Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, tha se bisedimet në Ohër për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi mund të prodhojnë “rezultat pozitiv” nëse palët tregojnë “vullnet politik, kurajë dhe pragmatizëm”.

“Nga kjo do të përfitonin të gjithë qytetarët dhe komunitetet. Mbretëria e Bashkuar mbështet ndërmjetësuesit e BE-së dhe është e gatshme të ndihmojë”, shkroi Abbott në Twitter.

 

Vendi i tij e ka mbështetur propozimin e BE-së për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi.

Top Channel