Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka takuar raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon.

Kjo e fundit tha se kanë diskutuar për dialogun Kosovë-Serbi, si dhe takimin e ardhshëm i cili do të mbahet më 18 mars në Ohër.

Ajo ka ripërsëritur mbështetjen e plotë për planin e BE-së për Kosovën dhe Serbinë dhe ka inkurajuar Kosovën dhe Serbinë të gjejë një mënyrë për të siguruar zbatimin, pasi me të vërtetë do të hapë rrugën përpara për Kosovën në BE.

Top Channel