Në veshjet e shumicës së njerëzve, bluja është një ngjyrë e pashmangshme. Shumë njerëz thonë se bluja është ngjyra e tyre e preferuar.

Ajo simbolizon besueshmërinë, stabilitetin dhe besimin, së bashku me qëndrueshmërinë, autoritetin dhe forcën. Ka shumë marka me logot blu (mendoni Facebook), kjo dëshmon për fuqinë frymëzuese të besimit të blusë.

Në këtë artikull, ju tregojmë kuptimin e ngjyrës blu në veshje. Ngjyra blu mund të nënkuptojë qetësi ose seriozitet dhe një mori gjërash të tjera në mes. Bluja është, nga njëra anë, një ngjyrë qetësuese. Ju ofron një ndjenjë të mirëqenies. Nga ana tjetër, ngjyra blu mund të përfaqësojë diçka tradicionale dhe serioze.

Në veshje, bluja mund të ketë një gamë të gjerë kuptimesh veçanërisht në nuanca. Ngjyra blu është gjithmonë një zgjedhje e mirë pasi nuk mund të gaboni kurrë me të. Veshja e saj është po aq komode sa veshja e çdo ngjyre tjetër “neutrale”: e zezë, gri dhe e bardhë.

Blu është pa dyshim ngjyra më e njohur për burrat dhe gratë e të gjitha moshave. Ngjyra blu lidhet me qetësinë, inteligjencën, sinqeritetin dhe besimin. Blu është ngjyra e qiellit dhe oqeanit në natyrë. Këto krijojnë një ndjenjë qetësie dhe sigurie.

Top Channel