U zhduk 10 vite më parë, fëmijët e saj ofrojnë 10,000 £ për informacion

16/01/2023 15:43

Familja e një nëne të tre fëmijëve e cila u zhduk 10 vjet më parë po ofron 10,000 £ për informacion në lidhje me atë që i ndodhi asaj.

Lisa Pour, e cila tani do të ishte 50 vjeç, u zhduk nga zona Willesden Green në veriperëndim të Londrës pasditen e 16 janarit 2013.

Në 10-vjetorin e zhdukjes së saj, familja e zonjës Pour po ofron shpërblim monetar për këdo që del me informacion të rëndësishëm që ndihmon policinë të zbulojë se çfarë i ka ndodhur asaj.

Fëmijët e zonjës Pour, Lauren-Holly, 25 vjeç dhe Jack Saffery, 23, thanë në një deklaratë të përbashkët se do të kishte kuptim për ta që ta shihnin përsëri nënën e tyre.

Hetuesit me Policinë Metropolitane thanë se ata “nuk mund të përjashtojnë” që zonja Pour mund të jetë dëmtuar, por vazhdojnë të hetojnë një “një numër mundësish”.

Top Channel