Mbrëmja e 14 janarit në Teatrin e Operas do ti kushtohet muzikës së kolosëve botëror të kryeveprave klasike. Në një koncert simfonik shumëngjyrësh.

Këtë radhë, gjurmët e klasikëve vinë në Opera nga orkestra e TKOB-s, nën dirigjimin e Dritan Lumshit, ndjekur nga solistja në piano, Etrita Ibrahimi, e solistja në flaut, Enalda Gjoni, si dhe me bashkëpunimin e Orkestrës së Forcave të Armatosura.

Teatri i bashkohet dhe institucioneve të tjerë në botë në shpalljen e 2023 si “viti Verdian”, prandaj edhe në programin e këtij viti nuk do të mungojnë dhe kryeveprat e këtij autori.

Top Channel