Katër finalistët e Dancing With The Stars kanë risjellë performancën e javës së parë si kërcim të parë për këtë natë të madhe.

Ndryshimi ishte i dukshëm për të katërt, të cilët kanë treguar se janë përmirësuar dukshëm nga java në javë.

E para që hapi konkurrimin ishte Sara dhe Luixhino të cilët risollën Cha Cha Cha-në.

Ata arritën të rrëmbenin 40 pikë nga juria, ndërsa morën komente pozitive.

Arditi dhe Jora rikthyen pasodoblen e tyre të parë, por kësaj radhe si finalistë.

Edhe ata rrëmbyen komente pozitive dhe plot 40 pikë nga juria e DWTS.

Elhaida dhe Lediani rikthyen rumban e tyre të dashurisë, kësaj radhe ndryshe, më emocionale dhe si finalisë.

Ata rrëmbyen gjithashtu 40 pikë nga juria.

Të fundit që risollën kërcimin e tyre të parë ishin Megi dhe Jurgen, të cilët nuk arritën të merrnin pikët e plota nga juria.

Ishte Kledi Kadiu ai që e vlerësoi me 9 pikë kërcimin.

Të gjithë mund të votojnë për Arditin, Elhaidën, Megin apo Sarën përgjatë  spektaklit.

Për fituesin mund të votohet në numrat:
56666 nga Shqipëria dhe 55099 nga Kosova.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel