Dita e sotme ka sjellë trafik të rënduar në ditën e fundit të vitit në rrugët e qytetit të Vlorës.

Automjetet e shumta mbushin rrugët, ndërsa lëvizja e tyre krahasohet me trafikun në sezonin veror.

E pamundur të qarkullosh me makinë në çdo segment rrugor të Vlorës, ku kritike nga trafiku situata në rrugët Transballkanike Bulevardin Ismail Qemali si dhe në Lungomare.

Top Channel