Një karrige për shkrimtarët/ Ekspozita e veçantë e fotografit Roland Tasho

20/12/2022 15:27

Portrete shkrimtarësh dhe një karrige e firmosur nga ata. Këto të shoqëruara me një album. Autori i kësaj ekspozite të veçantë është Roland Tasho.

Fotografi i mirënjohur e ka nisur hershëm këtë projekt, ku fotoja më e hershme daton në vitin 1998.

Tasho e quan këtë cikël si fotgrafitë më të arrira, sepse portreti është një nga specifikat e tij. Por vecantia sigurisht që është kjo karrige e vjetër.

Nga Kolë Jakova, Dhimitër Xhuvani, Llazar Siliqi, Moikom Zeqo etj qëndrojnë në këto portrete. Më shumë se 50 të tilla. Në ekspozitën “Një karrige për shkrimtarët” pranë QKLL.

Top Channel