Afrimiteti i Edës dhe Remilit, çfarë ndodhi në festën e ditëlindjes jashtë “Për’puthen”?

10/10/2022 20:16

Kamera e “Për’puthen” i shoqëron konkurrentët këtë sezon dhe në aktivitetet ku ata marrin pjesë së bashku jashtë programit.

Këtë herë, ishte ditëlindja e Orsiolës që bëri bashkë djemtë dhe vajzat. Gjatë mbrëmjes, u dallua afrimiteti mes Edës dhe Remilit.

Eda tha se herë pas herë u përpoq t’i shmangej Remilit, ndërsa ky i fundit u shpreh se pëlqimi ishte reciprok, ndërsa shtoi se atë natë “kishte konsumuar ca alkool”.

Megjithatë, nga vajzat e tjera në studio, nuk munguan akuzat se Remili u soll njësoj i afërt me shumë konkurrentë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel