Virxhinia/ Vrau komshiun për zhurmën e motoçikletës, dënohet me burg të përjetshëm autori

21/09/2022 17:59

Një person që goditi me thikë për vdekje fqinjin e tij për shkak të zhurmës së motoçikletave, është dënuar me burgim të përjetshëm.

“Vrasja e njerëzve nuk është gjithmonë një gjë e keqe“, deklaroi ai para policisë së Norfolkut të Virxhinias (Shtetet e Bashkuara).

Jamie Crosbie goditi me thikë 17 herë Dean Allsop, pasi u mërzit kur djali adoleshent i viktimës ndezi motorin e një motoçiklete në prill të vitit të kaluar.

Jamie Crosbie

Autori

Pamjet e kamerës së policisë treguan fytyrën dhe duart e Crosbie të mbuluara me gjak pas vrasjes.

“Kjo është një gjë e mirë, jam shumë i lumtur për këtë”, tha ai.

Crosbie goditi gjithashtu me thikë partneren e viktimës, Louise Newell dhe fqinjën Kerryn Kray, të cilët kishin dalë për ta ndihmuar.

Dekani Allsop

Viktima

48-vjeçari, i cili u dënua për vrasje dhe plagosje me dashje, u dënua këtë të mërkurë me burgim të përjetshëm me minimalisht 28 vite.

Gjykatësi Anthony Bate gjatë seancës e konsideroi autorin si një njeri shumë të rrezikshëm.

Pas zhurmës momentale të motoçikletës, Crosbie shkoi në shtëpinë e viktimës aty ku janë konfliktuar verbalisht dhe më pas ka marrë thikën sharrë e ka kryer krimin.

Top Channel