Petro është konkurrenti i katërt në Për’puthen, i cili zgjodhi një mënyrë të veçantë për të ardhur në studio.

Ai është me profesion kamionist dhe nuk kishte si të vinte ndryshe veçse me kamion.

Petro Pacaj nga Kruja është 30-vjeç dhe banon në Tiranë. Ardhja e tij solli debat mes dy vajzave, Edës dhe Xhenit.

Xheni: A do ta lije profesionin për dashurinë?

Petro: Nuk e di

Eda: Kjo që the është paragjykuese.

Xheni: Babi im ka punuar me kamion kur unë isha e vogël dhe ajo që thash nuk është paragjykues. Rri mos fol budalliqe.

Eda:Ti çfarë profesioni ke?

Xheni: Unë jam juriste e diplomuar dhe balerinë. Po ti?

Xheni: Ti s’ke profesion se s’je diplomuar akoma.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel