Lezha është përfshirë nga reshje të shumta shiu që prej orëve të para të paradites. Nga moti i keq ka sjellë që shumë pushues të largohen nga bregdeti i Shëngjinit dhe Talës duke krijuar trafik në rrugët që lidhin Lezhën me Shëngjinin apo Lezhën me Shkodrën.

Gjithashtu në Shëngjin si pasojë e motit të keq kanë dalë në pah dhe problemet me kanalet kulluese në Shëngjin çka ka sjellë që uji të vërshojë në rrugët e ShëngjinIt.

Top Channel