Një 43 vjeçar shqiptar ka humbur jetën në një aksident tragjik në ishullin e Lesvos.

Bëhet fjalë për Erzen Mazellin, automjeti i të cilit pasi ka dalë nga rruga prej shpejtësisë së madhe është përplasur në një pemë në zonën Polihnitou të ishullit,pranë aeroportit.

Në vendgajrje kanë shkuar oficerët e policisë rrugore dhe zjarrfikësit të cilit kanë nxjerrë trupin e 43 vjeçarit nga makina komplet e shtypur pasi përplasja ka qënë shumë e fuqishme.

Ai është çuar në fillim në qëndrën shëndetsore të ishullit e më pas spitalin e Mitilinit për proçedurat e mjekut ligjor.

Top Channel