Libraria lundruese pranë Vlorës/ Anija me 5 mijë tituj librash do të ndalojë edhe në Durrës

02/09/2022 15:34

Logos Hope, libraria më e madhe lundruese në bote mbërriti në portin e Vlorës.

Logos Hope ka më shumë se 5 mijë tituj librash dhe në bord ka një ekuipazh prej 400 vullnetarësh nga rreth 60 vende të ndryshme të botës. Logos Hope është duke zhvilluar një tur lëvizës në Mesdhe, ndërsa veç Vlorës, do të qëndrojë edhe në Durrës. Është hera e parë që libraria më e madhe lundruese mbërrin në vendin tonë.

Logos Hope u ndërtua në vitin 1973. Biblioteka lundruese ka shëtitur në mbi 150 vende në të gjithë botën dhe është vizituar nga miliona njerëz.

Top Channel