Koreografi Tomorr Kokona së bashku me koreografin dhe balerinin Ilir Shaqiri po sjellin artistë të huaj në Tiranë prej 1-4 Shtator për kursin dhe Galanë e madhe në sallën e re te Teatrit të Operas.

Ky projekt është pjesë e turizmit kulturor dhe pjesë e “European Youth Capital” dhe  do të realizohet në shkollën kombëtare koreografike.

Duke qenë si baleti shqiptar ka emra të mirënjohur në të gjithë botën ata duan të vijnë këtu për të sjellë eksperiencën e tyre. Se si ia kanë dalë në një treg të huaj pa mbështetje por me shumë talent të interpretojnë në skenat më prestigjoze.

Ky workshop do të përfshijë edhe kurse make up profesional, vizitë në disa prej site-ve kulturore , dhe premierën gala në  mbyllje.

Top Channel