Përmbytet Londra, stuhitë e shiut godasin kryeqytetin

18/08/2022 16:11

Stuhi shiu kanë goditur pjesë të Anglisë jugore, duke shkaktuar përmbytje në zona të mëdha të Londrës qendrore.

Reshjet intensive përfshinë gjithë kryeqytetin , duke shkaktuar shumë probleme ne qarkullim.

Shumë rrugë kryesore u mbuluan nga uji, dhe shumë biznese u mbyllën pasi uji nisi të hynte brenda dyqaneve.

Një paralajmërim i verdhë i stuhive nga autoritetet është në fuqi për Kent, që do të thotë rrezik për përmbytje të mëtejshme, ndërprerje të udhëtimeve dhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Agjencia e Mjedisit ka lëshuar gjithashtu 17 alarme për përmbytje në të gjithë Anglinë.

Ndërsa ekspertët e motit thonë se stuhi shiu do të ketë edhe në Irlandën Veriore dhe Skocinë perëndimore .

Top Channel