Fshati në Britani që nuk ka reshje shiu muajin e fundit

09/08/2022 13:49

Fshati Odiham në Britani nuk ka parë asnjë reshje shiu në muajin e fundit.

Kjo do të thotë se toka aktualisht është më e tharë se kurrë, thonë vendasit sipas Sky News.

Është një nga fshatrat më të thatë në Britani, ndërsa klubi lokal i kriketit po e ndjen pjesën më të madhe të nxehtësisë.

Në Odiham & Greyëell Cricket Club, ata i kanë marrë masat për të siguruar që turnet dhe seancat stërvitore mund të vijojnë pa u ndërprerë.

Çdo ditë, toka ujitet për tre deri në katër orë për ta mbajtur atë të gjelbër. Nëse kjo nuk ndodh, loja bëhet shumë e rrezikshme.

Top Channel