Gara e rrallë në Çikago, 75 mijë rosakë lodër garojnë në lumë

06/08/2022 15:35

Më shumë se 75,000 rosakë lodër u hodhën në lumin e Çikago të enjten pasdite, pasi Derbi vjetor Ducky pati vitin e tij më spektakolar.

Ducky Derby mbledh para për Olimpiadën Speciale të Illinois, ndërsa rosakët lodër garojnë përgjatë lumit për çmime duke përfshirë një makinë të re, një lundrim në Karaibe, bileta për në Windy City Smokehouse dhe më shumë.

Ducky Derby këtë vit mblodhi më shumë se 330,000 dollarë për Olimpiadën Speciale të Illinois. Një radhë e gjatë varkash që lundronin nëpër kanalet e Amsterdamit, shënuan hapjen e festimeve për të gjithë anëtarët e komunitetit LGBT , pas dy vitesh mungesë për shkak të pandemisë Covid-19.

Në vitet e kaluara, parada gjithnjë ka tërhequr qindra mijëra vizitorë. Për edicionin e 25-të të eventit, çdo varkë mbante një mesazh të frymëzuar nga tema “Gjinia ime, Krenaria ime”.

Top Channel