Madonna së shpejti do të vijë me një film autobiografi dhe na zbulon më shumë për të!

29/07/2022 21:33

Madonna ka zbuluar se ajo po bën regjinë për filmin e saj, për veten e saj, në një përpjekje për të ndaluar që “burrat mizogjenë” ta godasin atë.

63-vjeçarja aktualisht është duke punuar në një biografi të gjatë për jetën dhe karrierën e saj në industrinë e muzikës.

Askush nuk do të tregojë historinë time, përveç meje. Kam pasur një jetë të jashtëzakonshme, duhet të bëj një film të jashtëzakonshëm. Ishte gjithashtu një grevë parandaluese sepse shumë njerëz po përpiqeshin të bënin filma për mua. Kryesisht burra mizogjenë. Kështu, unë thashë: Askush nuk do të tregojë historinë time, përveç meje.

Madonna thotë se ajo ka një skenar shumë të gjatë që është me të vërtetë e vështirë për ta bërë më të shkurtër dhe se ajo ishte duke hequr dorë nga ai, por është njësoj si të këputësh gjymtyrët e veta.

Julia Garner thuhet se është zgjedhur për të luajtur rolin e Madonna-s dhe ishte një e preferuar nga më shumë se një duzinë kandidatësh. Duke folur për arsyen pse ajo refuzon të shesë katalogun e saj muzikor, Madonna shtoi: Sepse ato janë këngët e mia. Pronësia është gjithçka, apo jo?

Filmi i ardhshëm tashmë është krijuar me Universal Pictures, por ende nuk është konfirmuar data e publikimit./ Top Albania Radio

Top Channel