Carlo Bollino në “Top Story”: Meta sot për herë të parë respektoi institucionin e presidencës, mund të ketë marrë ofertë nga SHBA

07/07/2022 21:57

Respekti i Ilir Metës mbi pozicionin e tij si president u vu në pah ditën e sotme, si rrallëherë, sipas analistit Carlo Bollino.

Ai u shpreh se Meta duke mos reaguar, e duke mos marrë pjesë në protestën e sotme, e ka respektuar pozicionin presidencial dhe këtë gjë mund ta jetë bërë pasi mund të ketë marrë një ofertë nga SHBA-ja.

Bollino: Meta e ka respektuar për herë të parë pozicionin presidencial duke heshtur e duke mos marrë pjesë në protestë. Ai mund ta ketë bërë këtë gjë pasi mund të ketë marrë një ofertë nga SHBA-ja, pasi ai tani do të largohet nga detyra dhe ka edhe dy dosje të hapura në SPAK.

Top Channel