Tre automjete kanë goditur njëra–tjetrën pak minuta më parë në aksin e vjetër rrugor Fier – Levan, 50 metra
pas kthesës për në Zhupan.

Tre automjete që lëviznin nga Qafa e Koshovicës për në Fier kanë përplasur njëra tjetrën si pasojë kanë pësuar dëme materiale por jo viktima.

Tre automjetet e përfshira në aksident janë:
Open AA 498 DE
Toyota AA 039 TS
Toyota AB 393 AA

Përplasja e tre mjeteve ka shkaktuar kaos ne qarkullim mjetesh, radha shkon ne drejtim te Fierit dhe ne drejtim te Levanit me afro një kilometër nga dyja anët e qarkullimit.

Policia e qarkullimit rrugor dhe ekspertët e kriminalistikës kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për zbardhjen e shkaqet e këtij aksidenti si dhe për normalizimin e qarkullimit rrugorë në kë segment rruge që lidh Fierin me Levanin, e fshatrat e tij si dhe të zonës së Cakraniz

Top Channel