Avokatët e Durrësit i janë rikthyer bojkotit të seancave gjyqësore këtë të hënë, ashtu siç dhe e paralajmëruan javën e kaluar.

Vendimi i DHAD për bojkot shtrihet deri të mërkurën, ndërkohë që cenohen vetëm në gjykatën e shkallës së parë Durrës 189 seanca gjyqësore të planifikuara gjatë këtyre 3 ditëve.

Përveç kësaj gjykate vendimi prek dhe veprimtarinë e gjykatës administrative të Durrësit, asaj të Apelit dhe të gjykatës së Kavajës.

Top Channel