Një zjarr ka përfshire një sipërfaqe toke me bar ne fshatin Jakodinë të bashkisë Roskovec.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar zjarrfikës të bashkisë Roskovec, por dhe ato Patosit dhe Fierit. Mësohet se nga zjarri rrezikohen edhe disa stabilimente pularish dhe banesa qe ndodhen pranë vendit te ngjarjes.

Deri tani zjarri ka një shtrirje prej rreth 20 hektarësh ndërsa flakët janë përhapur edhe në sipërfaqe toke të mbjellë me grurë.

Top Channel