Grevat hekurudhore/ Puna nga shtëpia ka sjellë që shumë punë të mos ndikohen

21/06/2022 17:33

Përreth stacioneve të Mançesterit, Greva e Solsticit solli qetësi dhe jo kaos në qytet.

Shërbimet hekurudhore janë shkatërruar, më shumë se 80% në të gjithë veriperëndimin, sipas burimeve të Rrjetit Hekurudhor.

Ai ka lënë stacione të shkreta me vetëm një linjë pasagjerësh,  si në Manchester Piccadilly, ku vetëm një shërbim kryesor për në Londër funksionon çdo orë, sipas Sky News.

Piku i trafikut në qytet ishte vetëm 2% në rritje në dy të martat e fundit – shumë i vogël, ndërsa kapaciteti i autobusëve dhe tramvajit ishte rritur,  kurse parkimi nuk pati asnjë rritje.

Kështu që puna nga shtëpia ka bërë që shumë punë t’i rezistojnë  grevës dhe miliona njerëz kanë qëndruar në shtëpi.

Megjithatë, kjo nuk do të parandalojë goditjen ekonomike për sektorin e shërbimeve dhe nuk do të ndihmojë ata që nuk kishin zgjidhje tjetër veçse të udhëtonin sot.

Top Channel