Kukësi është përfshirë nga erëra të forta këtë pasdite, ku si pasojë trotuaret dhe rrugët kryesore janë mbushur me boçet e pishave.

Që në orët e para të mëngjesit të sotëm energjia elektrike ka munguar në intervale të ndryshme kohe, ku disa lagje në qytet kanë pasur mungesë me orë të zgjatura.

Top Channel