Një trailer ka pësuar defekt mëngjesin e sotëm në aksin rrugor Lezhe-Shëngjin në vendin e quajtur kryqëzimi i Shëngjinit.

Si pasoje trailer ka bllokuar hyrjen për në Shëngjin, duke krijuar radhë të gjata trafiku dhe kaos që nga dalja e qytetit të Lezhës dhe përgjatë këtij aksi rrugor.

Pritet që të hiqet ngarkesa dhe më pas të bëhet zhvendosja e trailer.

Top Channel