Rreth 20 mijë pasagjerë kanë mbërritur në Shqipëri nga aeroporti i Rinasit.

Numri i avionëve që pritet të ulen në Tiranë vetëm ditën e sotme pritet të jetë rreth 180. Në saj të masave të marra nuk ka pasur vonesa, ndërsa është përgatitur dhe plani i menaxhimit sa i takon largimit të tyre pas përfundimit të ndeshjes.

Top Channel