Autobusi me rreth 50 turistë kosovar ka qenë duke hyrë në qytetin e Vlorës dhe pikërisht në zonën e ujit të Ftohtë tek “ Rrapi” teksa është shkëmbyer me një betonier, është përplasur  me një pemë.

Autobusi është përplasur më pemën e Rrapit e cila degët e saj i ka në rrugë.

Ndërkohë që ka dëme materiale tek pjesa e xhamit të parmë te autobusit, dhe pritet që të vijë një vinç për ta spostuar.

Top Channel