Qyteti port i Odesa-s është goditur nga një sulm me raketa, sipas guvernatorit lokal. 

Maksym Marchenko tha se kishte të vdekur dhe të plagosur, por nuk dha detaje të mëtejshme.

Transmetuesi shtetëror ukrainas Suspilne tha se sulmi kishte dëmtuar një godinë fetare.

Top Channel