I ftuar në ‘Goca dhe Gra’ mbrëmjen e sotme ishte Ermal Mamaqi, i cili foli mbi trajnimet dhe librin që po shkruan së fundmi.

I pyetur Armina Mevlani se çfarë do t’i këshillonte Donald Veshajt, ai tha se do i sugjeronte të stabilizohej me ndjenjat ndërsa Bora Zemanit ai tha se i këshillon ti kushtojë pak më shumë kohë qetësisë fizike pasi lodhet shumë çdo ditë në punë.

Armina Mevlani: Çfarë do i këshilloje Amarda Toskës?

Ermal Mamaqi: Të flejë pak më shumë e ta qetësojë trupin e saj. Unë jam aty kur ajo fle. Do ti këshilloja që të kushtone më shumë vëmëndje te burri e më pak te kalamajt.

Armina Mevlani: Çfarë do i këshilloje Donald Veshajt?

Ermal Mamaqi: Të organizohet me shpejtësi dhe të stabilizohet me ndjenjat.

Armina Mevlani: Çfarë do i këshilloje Bora Zemanit?

Ermal Mamaqi: Nuk do të ngatërrohëm më me këto gjëra në televizion, do i këshilloja ti kushtonte më shumë kohë qetësisë fizike se punon non-stop çdo ditë.

Top Channel