Pamjet satelitore të datës 8 prill të siguruara nga kompania e imazheve satelitore Maxar, tregon kamionë me artileri ushtarake që lëvizin në jug të Ukrainës përmes qytetit Velykyi Burluk.

Inteligjenca perëndimore dhe ukrainase tregon se forcat ruse, tani të tërhequra nga veriu, po lëvizin në jug dhe në lindje.

Top Channel